Voor en door bewoners van het Apeldoornse Centrum

Lidmaatschap

Het aantal leden is voor een Wijkraad van groot belang. Hoe meer leden, des te meer aantoonbare draagkracht het bestuur van de Wijkraad Centrum heeft in haar relatie met de gemeente en andere instellingen.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 2017 is de contributie vastgesteld op €0,00.

Mogen wij ook op uw steun rekenen zodat wij u optimaal kunnen steunen?

De enige voorwaarden om lid te kunnen worden zijn dat u woonachtig moet zijn in het gebied van Wijkraad Centrum (plattegrond buurten) en een minimum leeftijd van 18 jaar.

Leden hebben stemrecht op de ledenvergaderingen en kunnen regelmatig actuele informatie per e-mail ontvangen.

Aanmelden als lid

Het formulier wordt door u verzonden aan de secretaris van Wijkraad Centrum. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw aanmelding.

Velden met een * zijn verplicht.